Valikko Sulje

Tarinamme

Tarinamme juhlatilojen pitäjinä alkoi keväällä 2015 Salon Haukkalan kylässä, kun Mikon 150-vuotta vanhan kotitilan päärakennus muutettiin juhlatilaksi. Siitä alkoi taipaleemme juhlatilayrittäjinä. Haukkalan juhlatilat on varsinkin kesäaikaan hääparien ja rippijuhlijoiden suosiossa. Vuosien varrella olemme kehittäneet juhlatilatoimintaamme jatkuvasti. Asiakkaiden palveleminen on lähellä sydäntämme ja on hienoa olla mukana toteuttamassa asiakkaiden elämän tärkeimpiä juhlia. Yksi parhaista asioista tässä työssä on nähdä asiakkaiden kasvoilla ilo ja onnellisuus onnistuneiden juhlien jälkeen. Asiakkaiden tyytyväisyys on meille kaikista tärkein prioriteetti.

Pari vuotta sitten kiinnostuksemme kulttuurihistoriallisesti merkittävää Rikalanmäkeä kohtaan heräsi. Vanhat paikat ja historia on aina ollut intohimomme kohteena. Kun kuulimme joulukuussa 2019 Rikalanmäen olevan myynnissä, päätimme heti jättää tarjouksen. Kävimme tutustumassa paikkaan ja ihastuimme siihen vieläkin enemmän. Museoviraston suojeleman Rikalanmäen sijainti tunnetulla rautakauden muinaisjäännösalueella on ainutlaatuinen ja huokuu historian havinaa.

Halusimme herättää Rikalanmäen henkiin ja tehdä siitä kohtaamispaikan, jossa järjestettäisiin erilaisia tapahtumia; esimerkiksi juhlia, kokouksia ja konsertteja. Meille oli tärkeää alusta asti, että Rikalanmäellä on tilaa myös kulttuuritapahtumille ja teimmekin sopimuksen Teatteri Provinssin kanssa, joka on aloittanut toiminnan teatterivintillä. Tämän lisäksi Rikalanmäellä toimii tunnelmallinen avotuliravintola Rikalan Krouvi keittiömestari Chef Rotisseur Tamás Kovács-Baloghin johdolla, jossa panostetaan erityisesti lähiruokaan. Kesällä viihtyisä kahvila-terassi palvelee asiakkaita muinaishistoriallisessa ympäristössä pitkälle iltaan.

Odotamme innolla tapaamistanne Rikalanmäellä!

Eija ja Mikko