Valikko Sulje

Krouvin vintti

-täynnä maalaisromantiikkaa

Idyllinen Krouvin Vintti on ainutlaatuinen hääpaikka. Juhlimaan mahtuu jopa 150 henkilöä. Vintti on upea paikka keskellä historian havinaa elämäsi juhlien järjestämiseen. Muinaismäen merkittävä historia ja suomalainen kulttuurimaisema antavat oman säväyksen juhlaan. Rikalanmäeltä ja lähitienoolta löytyy myös hienoja kuvauspaikkoja juhlakuvausta varten. 

Juhlien lisäksi Krouvin vintti sopii erinomaisesti kokousten, teemapäivien ja muiden yritystilaisuuksien tapahtumapaikaksi. Miten olisi täydellinen koulutuspäivä Rikalanmäellä? Vintti tarjoaa nykyaikaisen kokoustekniikan. Ohjelma yritystilaisuuksiin järjestyy kauttamme. Kokouspäivään voi liittää esimerkiksi pienen aikamatkan menneisyyteen opastetulla muinaispolkukävelyllä. 

Ravintola Rikalan Krouvi huolehtii yrityspäivän makuelämyksistä. Keittiön herkut valmistetaan huolella ja alusta asti laadukkaista ja kotimaisista, lähituottajien raaka-aineista. Ruokailuelämys suunnitellaan aina asiakkaan toiveet huomioon ottaen.

Ota yhteyttä!
Suunnittelemme teille ikimuistoiset juhlat tai täydellisen yrityspäivän. Tule nauttimaan rennosta tunnelmasta ja iloisesta palvelusta Rikalanmäelle!