Valikko Sulje

Rikalan Krouvi

-tunnelmallinen avotuliravintola

Uniikki avotuliravintola Rikalan krouvi sijaitsee 1800-luvun puolivälissä rakennetussa tiilirakennuksessa. Krouvi on ollut aikoinaan Wiurilan kartanon entinen kärrytalli. Rikalan krouvi huokuu keskiaikaista tunnelmaa. Tiiliskivilattia, jykevät valkoiset seinät ja tilaa hallitseva avotulitakka luovat ravintola Rikalan Krouviin ainutlaatuisen tunnelman. 

Keittiömestarimme vahva ammattitaito, aito innostus ja rakkaus ruuanlaittoon höystettynä sesongin parhailla raaka-aineilla takaavat unohtumattoman makuelämyksen. Keittiön herkut valmistetaan huolella alusta alkaen kotimaisista, lähituottajien raaka-aineista. Ruuat valmistetaan parhaimmista satokauden herkuista. Jokainen annos on käsityönä tehty taidonnäyte.

Ravintola Rikalan Krouvi on varattavissa myös yksityistilaisuuksiin. Krouvi tarjoaa ainutlaatuiset ja historialliset puitteet ikimuistoisten juhlien, kokousten ja yritystilaisuuksien järjestämiseen. Krouvin keskiaikainen tunnelma luo huikeat puitteet myös erilaisten teemajuhlien viettoon.

Tule nauttimaan Krouvin tunnelmasta, iloisesta palvelusta ja rennosta meiningistä!